Kispesti.hu
May 19

Kék hírek
Gázolt a vonat Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. november 03. péntek, 23:06

Elgázolt egy embert egy személyvonat Kispesten. A vonaton mintegy százan utaztak. A fővárosi hivatásos tűzoltók segítenek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről. A helyszínre mentesítő vonat fog érkezni.

Kép: illusztráció

 
Busz és személyautó karambolozott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. november 02. csütörtök, 23:22

Busz és személyautó karambolozott Budapest XIX. kerületében, az Ady Endre úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az úton veszteglő autót. Mentő is dolgozik a helyszínen, ahol a munkálatok idejére forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Kép: illusztráció

 
Villamos és autó karambolozott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. október 05. csütörtök, 22:22

 

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapest XIX. kerületében, az Üllői út és a Szabó Ervin utca kereszteződésénél. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van.

Kép: illusztráció

 
Motorossal ütközött össze egy kisteherautó az M5-ös fővárosi szakaszán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. október 03. kedd, 21:17

Egy motorkerékpáros és egy kisteherautó ütközött össze a XXIII. kerületben, az M5-ös autópálya 15-ös kilométerszelvénye közelében, a felhajtónál, a Kecskemét felé vezető irányban. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol a baleset miatt egy sávon halad a forgalom.

Kép: illusztráció

 
Fának ütközött egy autó Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. szeptember 29. péntek, 11:53

Fának ütközött egy gépkocsi a XIX. kerületben, a Nádasdy utca és a Zoltán utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, valamint a társhatóságokat várják a balesethez. Az autó egy sávon okoz forgalmi akadályt az érintett útszakaszon.

Kép: illusztráció

 
Kigyulladt egy kisteherautó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. szeptember 27. szerda, 13:37

Kigyulladt egy kisteherautó Budapest XIX. kerületében, a Kossuth Lajos utcában. A jármű motor- és utastere is égett, nagyjából öt négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók két gyorsbeavatkozó sugárral eloltották a tüzet.

Kép: illusztráció

 
Villanyoszlopnak hajtott egy autó a XIX. kerületben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. szeptember 25. hétfő, 22:01

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy gépkocsi a XIX. kerületben, a Határ út és a Zalaegerszegi utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a jármű áramtalanítását. A hatósági munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt, a korlátozás a közösségi közlekedési járművek haladását is akadályozza.

Kép: illusztráció

 
Összeütközött két autó Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. szeptember 24. vasárnap, 22:03

Frontálisan karambolozott két személyautó Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek akadályozzák a forgalmat. A helyszínen vannak a mentők is.

Kép: illusztráció Forrása: kispesti.hu archívum.

 


5. oldal / 95