Kispesti.hu
May 18

Kék hírek
Három ember sérült PDF Nyomtatás E-mail
Írta: stop.hu   
2011. május 27. péntek, 15:42

Három ember sérült meg egy kispesti autóbalesetben

Fának, majd villanyoszlopnak csapódott egy autó kedden éjjel a főváros XIX. kerületében, a balesetben hárman megsérültek - közölte Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

A sofőr eddig tisztázatlan okból veszítette el uralmát a jármű felett. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A baleset a Fő utca és a Nádasdy utca kereszteződésében történt.

 
Emberrablót fogtak el Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: ma.hu   
2011. április 29. péntek, 14:56

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség a napokban azt a férfit, akit egy tavaly novemberi emberrablással gyanúsítanak.

A jelenlegi adatok szerint tavaly november elején a főváros XX. kerületében, a Csoma utcából elraboltak két férfit. A BRFK és az NNI munkatársai a napokban fogták el, a főváros XIX. kerületében, a Fő utca egyik lakásában azt a férfit, akit az emberrablással gyanúsítanak.

A 39 éves férfit az elfogatóparancs alapján a XIX. kerületi rendőrségre előállították és őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A BRFK munkatársai 2011. április 21-én elfogását követően beviszik a XI. kerületi Rendőrkapitányságra a 39 éves férfit
(fotó: MTI)

 

 
Villanyoszlop PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2011. április 07. csütörtök, 14:55

Nem csak a növények hanem a fém tárgyak is veszélyben vannak.

Valószínű ez az oszlop is a fémgyűjtők tevékenységének esett áldozatául.

 
Közterület PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2011. április 05. kedd, 16:42

Sajnos közterületen a növények sincsenek biztonságban.

Gyakran előfordul. hogy az élő növények is eltűnnek.

 

 
Elfogás fegyveresen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: BRFK   
2011. április 01. péntek, 16:02

Elfogás fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése miatt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogtak egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy részt vett fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint önbíráskodás bűntett elkövetésében.

Az eljárást a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztálya indította 2010. április 14-én, amikor 9 óra 30 perc körüli időben egy kispesti szórakozóhelyen ismeretlen tettesek megjelentek és az ott tartózkodókat feltehetően fegyverrel arra kényszeríttették, hogy az általuk adott utasításokat teljesítsék.

A rendelkezésre álló adatok alapján, ugyanezen személyek 2010. árpilis 22-én egy angyalföldi telephelyen az ott tartózkodókat megfenyegették, majd megkísérelték behajtani az általuk valósnak vélt tartozást.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 33 éves férfi mindkét cselekménynél tevőlegesen részt vett, őt a nyomozók 2011. március 30-én egy II. kerületi lakásban elfogták.

Az ügyben a további eljárást - a férfi előzetes letartóztatásának kezdeményezése mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

 
Gázpisztollyal sebesítették meg az eladót PDF Nyomtatás E-mail
2011. március 25. péntek, 21:08

Gáz-riasztópisztollyal megsebesítették egy patika eladóját pénteken Kispesten, a támadó elmenekült a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ismeretlen férfi a Táncsics Mihály utcai gyógyszertárban egy gáz-riasztópisztollyal lövést adott le, amellyel megsebesítette az eladót, majd elmenekült. A sérültet kórházba szállították, arról a rendőrségnek egyelőre nincs információja, hogy a patikából készpénzt vittek-e el.

 
Négytagú család szenvedett szén-monoxid-mérgezést PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mti.hu   
2011. március 17. csütörtök, 16:46

Egy négytagú család szenvedett szén-monoxid-mérgezést szerda hajnalban Kispesten – közölte a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője az MTI-vel.

A szülőket és gyermekeiket kórházba szállítottak – mondta Kisdi Márk Máté. A tűzoltók a Bem utcai épületben magas szén-monoxid-koncentrációt mértek – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)


 
Kisebb tűz volt egy metrókocsiban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2011. március 02. szerda, 14:09

Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője elmondta: az eset dél körül történt Kőbánya-Kispest állomáson. A végállomáson álló szerelvény első kocsijában volt kisebb elektromos tűz. A lángokat a BKV szakemberei még a tűzoltók kiérkezése előtt megfékezték. A tűzben senki sem sérült meg.

A BKV fődiszpécsere arról tájékoztatott, hogy egy rövid ideig Kőbánya-Kispest és a Határ út között pótlóbuszok jártak. Azóta viszont már zavartalan a forgalom. www.fuggetlenhir.hu

 


92. oldal / 95