Kispesti.hu
May 18

Kék hírek
Molotov-koktélt dobtak egy kispesti házra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: index.hu   
2011. augusztus 30. kedd, 14:43

Kigyulladt palackot és égésnyomokat találtak a járdán a helyszínelő rendőrök Budapest XIX. kerületében, az Attila utcában, miután egy ismeretlen tettes feltehetően Molotov-koktélt próbált bedobni egy társasház ablakán. A palack a járdára zuhant, ahol a kiömlő éghető anyag lángra kapott. Személyi sérülés nem történt, az eset körülményeit szakértők vizsgálják.

 
Tömegverekedés Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dankó József   
2011. augusztus 25. csütörtök, 20:02

Tömegverekedés tört ki Kispesten csütörtök este; a rendőrök öt embert állítottak elő. A verekedés előzetes szóváltást követően pattant ki két, összesen tizenöt fős társaság között a Lehel és az Eötvös utca kereszteződésénél. A rendőrség öt ember ellen indított eljárást csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A kép illusztráció, forrása: oroszvilag.hu

 

 
Betöltetlen beosztások PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2011. augusztus 16. kedd, 16:34

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága az alábbi beosztásokra vár jelentkezőket.

Teljes cikk a képre kattintva olvasható.

 

Bűnügyi Osztályon

  • I/III. nyomozó (2 fő Bü. Alosztályon, vezényléses munkarend, 1 fő Gv. Alosztályon, vezényléses munkrend, 2 fő Akció Alosztályon, 24/72-es munkarend)

  • I/IV. főnyomozó (1fő Bü. Alosztályon, vezényléses munkrend)

  • I/V. kiemelt főnyomozó (2fő Gv. Alosztályon, vezényléses munkarend)

 

Operatív terület ismerete előnyt jelent

.

Közrendvédelmi Osztályon

  • II/III. járőrvezető (gk.)

  • II/II járőr (gj. vez)

A fenti beosztások betöltéséről érdeklődni lehet a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság, Gruber Mónika ktv. személyügyi előadónál, a 292-9250/103 telefonszámon.

 

 
Őrizetbe vett férfi PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2011. augusztus 03. szerda, 13:53

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya őrizetbe vett egy 21 éves férfit, mert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2011. július 26-án este egy kispesti lakásban előzetes szóváltást követően megszúrt egy férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

A gyanúsítottat a XIX. kerületi rendőrök személyleírás alapján,

Bővebben...
 
Perbe fogták a skorpiós férfit PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mno.hu   
2011. július 19. kedd, 06:50

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) természetkárosítás bűntettének gyanúja miatt vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre annak a férfinak az ügyét, akinek kispesti lakásában korábban több tucat viperát és skorpiót találtak.

A kép illusztráció

Bővebben...
 
Gázolt a vonat Kispest és Pestszentimre között PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hirado.hu   
2011. június 24. péntek, 15:41
Az utasoknak a jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Nyugati pályaudvar-Lajosmizse vonalon. Képünk illusztráció. Elütött egy embert a vonat péntek reggel Kispest és Pestszentimre között; a helyszínelés idejére leállították a vonatforgalmat, ezért jelenős késésekre kell számítani a Budapest-Nyugati pályaudvar-Lajosmizse vonalon. A MÁV közleménye szerint az egyik vonat ismeretlen személyt gázolt halálra 7 óra 10 perckor. A baleset miatt a lajosmizsei vonalon 25-30 perces késésre kell számítani - tették hozzá.
 
Leugrott a vonatról, hogy megfogja a rablót PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hirtv.hu   
2011. június 14. kedd, 13:40
Szolgálaton kívüli rendőr és egy másik utas fogta el azt a férfit, aki kirabolt egy idős embert a Kőbánya-Kispest vasútállomáson. Hétfőn este történt az eset a vasúti megállóhely peronján. A szabadidős rendőr arra lett figyelmes, hogy egy gyanús férfi egy idős, vonatra várakozó emberhez lép, majd elrohan. A rendőr azonnal szolgálatba helyezte magát, leugrott a még álló szerelvényről, és elállta a menekülő útját. A gyanús férfi kitépte magát a rendőr fogásából, de egy másik utas végül elkapta. A 46 éves férfit átadták az időközben odaérkező járőröknek, akik előállították a rablással gyanúsított férfit. Az ügyben a X. kerületi kapitányság folytat eljárást.
 
Két bíróság is körözte a kispesti lakásban bujkáló bűnözőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hirtv.hu   
2011. május 29. vasárnap, 22:04

A BRFK bevetési osztályának munkatársai fogták el Kispesten egy férfit, akit két bíróság is köröztetett, s már hosszabb ideje bujkált a hatóságok elől.

 A 41 éves bűnözőt a Székesfehérvári Városi Bíróság csalás miatt köröztette, a Fővárosi Bíróság pedig azért bocsájtott ki ellene elfogatóparancsot, mert lopás miatt jogerősen kiszabott büntetését nem kezdte meg. A rendőrök heteken át gyűjtötték az információkat a férfiról, s végül sikerült megállapítaniuk, hol bujkál. 

A kispesti lakásnál szombaton délután jelentek meg a bevetési osztály munkatársai. Az ajtót nyitó nő letagadta, hogy a keresett férfi nála lenne, aztán bevallotta, hogy nála volt egy ideig. A rendőrök átvizsgálták a lakást, s az egyik helyiségben meg is találták a bűnözőt. Előállították, a további eljárást a körözést elrendelő szervek folytatják le vele szemben.

 

 


91. oldal / 95