Kispesti.hu
Apr 27

Szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezése - választások 2024. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kispest.hu   
2024. március 15. péntek, 08:44

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Az Európai Parlament tagjai, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban megrendezendő választása 2024. június 9. napján kerül megtartásra.

A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok. A 2022. év februárjában megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok várható közreműködését felmérve, indokoltnak tartom új szavazatszámláló bizottsági tagok megválasztását, az ellátandó feladatra történő felkészítését.

A szavazatszámláló bizottságok tagjai függetlenek, kizárólag a törvénynek alárendelt személyek, elsődleges feladatuk a választások tisztaságának biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, a törvényesség betartása és betartatása.

Amennyiben Ön, kedves Választópolgár, állandó lakóhellyel rendelkezik Kispesten, és összeférhetetlenség Önnel szemben nem áll fent, kérem,
vállaljon munkát a szavazatszámláló bizottságban.

Várom szíves jelentkezését a választott szavazatszámláló bizottsági tagok közé

2024. április 15. napjáig.


A jelentkezési lap, az összeférhetetlenségi és az adatkezelési nyilatkozat, valamint tájékoztató letölthető itt, vagy átvehető a Kispesti Polgármesteri Hivatal (1195 Budapest, Városház tér 18-20.) recepcióján.

A jelentkezést hétfőtől csütörtökig munkaidőben a Kispesti Polgármesteri Hivatal, Jegyzői Kabinet Irodáján kérjük leadni vagy postai úton eljuttatni (1701 Budapest, Pf. 45).

Érdeklődni lehet a +36-1-3474-500/668 telefonszámon.

(A 2022. évben megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok megbízatása továbbra is él, így újbóli jelentkezésre esetükben nincs szükség.)

Várom szíves jelentkezésüket, számítok támogatásukra.
Tegyünk együtt a választások törvényes lebonyolításáért!

Budapest, 2024. március 14.

Tisztelettel:

dr. Béja Julianna s. k.
jegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője